Na vrhu

Vidalista 10mg

 
Vidalista 10mg

Vidalista je lek koji treba uzeti pre seksualne aktivnosti, sa ili bez hrane. Preporučuje se da se lek uzme najmanje 16 minuta pre seksualne aktivnosti. Lek ostaje efikasan do 36 sati, tokom kojih pacijenti mogu pokušati seksualni odnos da bi odredili optimalno vreme za odgovor. Preporučuje se uzimanje Vidaliste samo jednom dnevno kako bi se izbegle neželjene posledice.

 

Klasifikacija i mehanizmi:

Vidalista 10 mg je selektivni inhibitor ciklične guanozin monofosfat (cGMP) specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Deluje povećanjem nivoa cGMP u penilnom kavernoznom telu, što dovodi do relaksacije glatkih mišića arterija i povećanog protoka krvi do tkiva penisa, što rezultira erekcijom. Međutim, tadalafil nema efekta u odsustvu seksualne stimulacije.

Čuvanje i upozorenje:

Da bi se održala efikasnost leka, Vidalista treba čuvati ispod 30 stepeni Celzijusa u originalnom pakovanju i van domašaja dece. Pacijenti sa kardiovaskularnom bolešću treba da budu oprezni u vezi sa seksualnom aktivnošću i da izbegavaju lečenje erektilne disfunkcije Vidalistom ili bilo kojim drugim lekom ako njihov lekar savetuje protiv toga.

Nuspojave

Uobičajene nuspojave uzimanja Vidaliste uključuju glavobolju i dispepsiju, prijavljene u 11% i 7% slučajeva, redom. Ostale uobičajene nuspojave su bol u leđima, mialgija, zapušenje nosa i crvenilo lica. Iako su retke, neki pacijenti mogu imati otok kapaka, bol u očima, hiperemiju sa konemijom i vrtoglavicu. Većina nuspojava je blaga do umerena, prolazna i tendenciozno smanjuju se sa nastavkom upotrebe leka.

Srodnih proizvoda

Cenforce 100mg

Avana

Vidalista 20mg

Cialis Black

Tadacip

Levitra Generički

Kamagra Oral Jelly

Generički Pack de Prueba