Na vrhu

Cenforce 50mg

 
Cenforce 50mg
Doziranje: 50mg
Aktivna supstanca: Tadalafil
Proizvođač: Centurion Lab
Trajanje projekta: Do 5 sati
Kako se uzima: 30 minuta do 4 sata prije seksa


Tablete Cenforce 50mg koriste se za lečenje erektilne disfunkcije (ED) kod muškaraca i sadrže generički sildenafil citrat u jačini od 50mg. ED može izazvati seksualnu impotenciju i uticati na seksualne performanse muškaraca, ali Cenforce 50mg pomaže u održavanju erekcije tokom uzbuđenja i seksualne aktivnosti.

 

Kako Cenforce 50mg deluje u telu?

Erekcija zavisi od protoka krvi u penisno tkivo, a Cenforce 50mg, takođe poznat kao generički Viagra, pomaže opuštanjem ukočenih mišića i krvnih sudova. Povećanjem protoka krvi u penisni organ, efikasno leči ED izazvan smanjenjem protoka krvi tokom stimulacije. Njegovi efekti mogu trajati do pet sati, pružajući dovoljno vremena za seksualnu aktivnost.

Kako uzeti Cenforce 50mg tabletu?

Da biste uzeli Cenforce 50mg, preporučuje se da tablete progutate s čašom vode, bez konzumiranja teških obroka. Nakon uzimanja leka, preporučuje se uzimanje lakog obroka. Doza se može razlikovati na osnovu recepta lekara opšte prakse, varirajući od polovine tablete do pune tablete. Tableta obično počinje delovati nakon trideset minuta, omogućavajući ispunjavajuće seksualno iskustvo sa partnerom.

Srodnih proizvoda

Kamagra Fizz

Kamagra Oral Jelly

Cialis Generički

Apcalis SX Oral Jelly

Avana

Cobra

Suhagra

Generički Pack de Prueba